Otštampaj stranu Pošalji stranu

Obican


  • Tehnički opis
  • Cenovnik
Obican
EKOPAN PLUS

Električni toplovodni kotlovi proizvođača “EKOPAN PLUS” iz Niša namenjeni su za proizvodnju toplotne energije u sistemima centralnog grejanja. Na osnovu preko 15 godina iskustva na polju proizvodnje u ugradnje stvorili smo električni kotao koji svojim izgledom i karakteristikama zadovoljava sve potrebe kupca.

Za kvalitet naših proizvoda garantuje i Mašinski fakultet u Nišu koji je svojim sertifikatom dao potvrdu da karakteristike proizvoda odgovaraju zahtevima propisa i standarda.

Prednosti naših električnih kotlova su male dimenzije i jednostavna montaža kačenjem na zid te zauzimaju malo prostora. Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja. Automatika ugrađena u naš kotao se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i funkcionalnost. Za optimalni toplotni učinak zadužena je izolacija od vunizola koja sprečava gubitke toplote.

Električni kotao „Ekopan plus“ izrađuju se u više različitih nivoa snage u zavisnosti od potreba korisnika. Takođe po zahtevu kuca izvodi napojnog i povratnog voda mogu biti sa bilo koje strane kotla.

 
Prospekt

Opis
El.kot. Ekopan PLUS Ek 12 KW desni
El.kot. Ekopan PLUS Ek 12 KW levi
El.kot. Ekopan PLUS Ek 18 KW desni
El.kot. Ekopan PLUS Ek 18 KW levi
El.kot. Ekopan PLUS Ek 24 KW desni
El.kot. Ekopan PLUS Ek 24 KW levi
El.kot. Ekopan PLUS Ek 30 KW desni
El.kot. Ekopan PLUS Ek 30 KW levi
El.kot. Ekopan PLUS Ek 36 KW desni
El.kot. Ekopan PLUS Ek 36 KW levi
El.kot. Ekopan PLUS Ek 42 KW desni
El.kot. Ekopan PLUS Ek 42 KW levi
El.kot. Ekopan PLUS Ek 48 KW desni
El.kot. Ekopan PLUS Ek 48 KW levi