Otštampaj stranu Pošalji stranu

Set


  • Tehnički opis
  • Cenovnik
Set
EKOPAN PLUS

Električne mini kotlarnice proizvođača “EKOPAN PLUS” iz Niša namenjene su za proizvodnju toplotne energije u sistemima centralnog grejanja. Na osnovu preko 15 godina iskustva na polju proizvodnje u ugradnje stvorili smo električnu mini kotlarnicu koja svojim izgledom i karakteristikama zadovoljava sve potrebe kupca.

Za kvalitet naših proizvoda garantuje i Mašinski fakultet u Nišu koji je svojim sertifikatom dao potvrdu da karakteristike proizvoda odgovaraju zahtevima propisa i standarda.

Prednosti naših električnih mini kotlarnica su male dimenzije i jednostavna montaža kačenjem na zid te zauzimaju malo prostora. Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja. Automatika ugrađena u našu kotlarnicu se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i dugotrajnost. Za optimalni toplotni učinak zadužena je izolacija od vunizola koja sprečava gubitke toplote.

Električna mini kotlarnica „Ekopan plus“ izrađuju se u više različitih nivoa snage u zavisnosti od potreba korisnika. Takođe po zahtevu kuca izvodi napojnog i povratnog voda mogu biti sa desne (klasično grejanje) ili donje (podno grejanje) strane kotla.

 
Prospekt

Opis
El.kot. Ekopan PLUS Ek 6 KW levi
Elektricni kotao Ekopan PLUS SET 6 KW
Elektricni kotao Ekopan PLUS SET 9 KW
Elektricni kotao Ekopan PLUS SET 12 KW
Elektricni kotao Ekopan PLUS SET 18 KW
Elektricni kotao Ekopan PLUS SET 24 KW
Elektricni kotao Ekopan PLUS SET 6 KW ugradni (4 rupe)
Elektricni kotao Ekopan PLUS SET 9 KW ugradni (4 rupe)