Otštampaj stranu Pošalji stranu

Solid Therm


  • Tehnički opis
  • Cenovnik
Solid Therm

Napravljen od livenog gvožđa, Solid Therm je člankasti kotao za sagorevanje čvrstog goriva koji sadrži tri horizontalne promaje dimnih gasova. Dizajniran je za toplovodne sisteme grejanja i ne može da se koristi u svrhu sanitarnog snabdevanja vodom.

Zahvaljujući konstrukciji od livenog gvožđa i fleksibilnoj tehnologiji livenja, kotao je izuzetno otporan na koroziju koja može nastati prvenstveno zbog niskih temperatura povratne vode, dimnog gasa ali i zbog opterećenja visokim sadržajem vode.

Svojom jedinstvenom tropromajnom konstrukcijom, Solid Therm kotao će obezbediti veću efikasnost od ostalih sličnih proizvoda na tržištu. Koristi različite vrste čvrstog goriva, pa učinak kotla varira između navedenog maksimuma i minimuma.

Obim isporuke obuhvata paket sa kotlom, paket sa priborom koji sadrži limenu oplatu, izolaciju, termostatski regulator, amortizer primarnog vazduha, četku za čišćenje, strugač pepela i žarač za gorivo.

Broj članaka od kojih je sastavljen kotao je od 3 do 8, toplotnog učinka od 17 do 48 KW. Može se povezati i na otvoreni i na zatvoreni sistem centralnog grejanja.

 
Prospekt

Opis
Kotao liveni 17/20 KW Solid Therm 3
Kotao liveni 21/24 KW Solid Therm 4
Kotao liveni 26/30 KW Solid Therm 5
Kotao liveni 31/36 KW Solid Therm 6
Kotao liveni 36/42 KW Solid Therm 7
Kotao liveni 41/48 KW Solid Therm 8
Vrata za pelet gorionik Solid Therm P12
Vrata za pelet gorionik Solid Therm P7