Otštampaj stranu Pošalji stranu

Viadrus


  • Tehnički opis
  • Cenovnik
Viadrus

Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, visokom stepenu iskorišćenja, lakom održavanju i dugim radnim vekom, ovi kotlovi predstavljaju najprodavaniji liveni kotao u Srbiji. S druge strane, pelet kao gorivo i setovi za njegovo korišćenje su sve prisutniji jer omogućavaju viši nivo komfora i ekonomičnu potrošnju.

Za sve vas koji ste kupili ovaj kotao ili imate nameru da ga kupite, a razmišljate o korišćenju peleta predlažemo najprodavaniji pelet set na domaćem tržištu FERROLI.

Pelet set se sastoji od VIADRUS U22 kotlova snage od 23-58 kW, na koji se ugrađuje* gorionik za pelet FERROLI SUN P7 (34kW) i FERROLI SUN P12 (55kW). U setu se nalazi i rezervoar za pelet u koji se može smestiti 140 kg goriva.

Radom postrojenja upravlja digitalna automatska regulacija što korisniku pruža sigurnost i zavidan komfor. Ventilator i elektrogrejač smešteni u gorioniku vođeni regulacijom, automatski pale pelet te održavaju plamen. Na gorionik je moguće povezati i sobni termostat tako da se upravljenje vrši prema sobnoj temperaturi.

Stepen iskorišćenja ovakvog seta ne zaostaje za uljnim ili gasnim sistemima, a sama potrošnja goriva je i do 40% manja nego u sistemima loženim lož uljem.

* Da bi se ugradio gorionik na donja vrata kotla potrebno je prilagoditi otvor dimenzijama gorionika.

Opis
Viadrus Pelet Set 23 kW
Viadrus Pelet Set 29 kW
Viadrus Pelet Set 35 kW
Viadrus Pelet Set 41 kW
Viadrus Pelet Set 46 kW
Viadrus Pelet Set 52 kW
Viadrus Pelet Set 58 kW