Otštampaj stranu Pošalji stranu

Robert Bosch


  • Tehnički opis
  • Cenovnik
Robert Bosch

U ponudi su dva gorionika, snage do 34 kW, odnosno 55 kW, odnosno tri različita seta za pelete. Set ćete odabrati na bazi dva podatka: raspoložiove visine dimnjaka i potrebne snage za grejanje.

Veoma je bitno da se koristi kvalitetan pelet, izrađen od drveta, koji garantuje ravnomeran i stabilan rad, i najmanju potrošnju u kilogramima.

Na gorionike PELET BRENN se može povezati sobni termostat, čime obezbeđujete da u sobama imate konstantnu temperaturu. Kada se dostigne željena temperatura, gorionik se gasi, a kada se spusti, ponovo se pali. Na ovaj način se štedi gorivo, a korisnici konačno imaju pravi komfor grejanja.

Osnovno gorivo: pelet od drveta

Set za pelet čine:

Kotao na čvrsto gorivo BOSCH Solid 2000 B HE SFU/K

- Gorinik PELET BRENN sa transporterom i integrisanom automatikom

- Rezervoar za pelete zapremine 190 litara

- Vrata za ugradnju gorionika

- Transporter peleta

Uz svaki gorionik isporučuje se transporter peleta sa pužnim mehanizmom. Transporter je povezan sa gorionikom, odnosno njegovom automatikom, i menja brzinu kretanja u skladu sa isprogramiranom snagom gorionika.

Automatika

Na gorioniku se nalazi integrisana automatika sa tekst displejom za programiranje rada gorionika. Povezivanje i programiranje može izvršiti samo ovalašteni serviser.

Regulacija

Na gorionike se može povezati sobni termostat, običan ili programski, čime se obezbeđuje precizna regulacije temperature u prostoriji

Rezervoar

BOSCH ima u ponudi rezervoar zapremine 190 litara / 140 kg. Rezervoar je malih i kompaktnih dimenzija i lako se postavlja pored kotla. Ovaj rezervoar je dovoljan za grejanje kuće kvadrature ca. 100 m2 za ca. 3 do 5 dana.

Vrata za montažu pelet gorionika

Vrata su sastavno deo svakog seta, a mogu se i posebno poručiti u slučaju da ugrađujete pelet gorionik na ranije kupljen kotao BOSCH

Opis
Robert Bosch Pelet Set 27 kW
Robert Bosch Pelet Set 32 kW
Robert Bosch Pelet Set 45 kW