Pretvarač napona MC 200 B

Pretvarač napona (invertor) MC-200B je najkvalitetniji pretvarač napona na našem tržištu.

Kao izvor napajanja se koristi akumulatorska baterija  18Ah vrhunskog kvaliteta (radni vek min. 5 godina uz pridržavanje uputstva proizviđača). MC 200B je u potpunosti automatski uređaj. Pri nestanku struje detektuje i automatski prebacuje na neprekidno napajanje potrošača putem pretvarača napona. Sve ostale procese sam radi jer je u njega ubačena zaštita akumulatora od potpunog pražnjenja kao i zaštita od kratkog spoja. Kada dođe struja on akumulator automatski dopunjava do sledećeg nestanka električne energije. Ima ugrađen automatski punjač koji uz prisustvo mrežnog napona dopunjava akumulatorsku bateriju. Uređaj ima ugrađenu zaštitu od potpunog pražnjenja akumulatora(10,5V) u režimu rada kada radi kao pretvarač.

Uređaj ima i EKO režim da bi se obezbedio ekonomičan rad uređaja i koji ga produžava za duplo (npr: 65w minimalno 3 sata, u Eco režimu 6 sati).

Ima najširu primenu kod pumpi za centralno grejanje, a može i za druge uređaje sa nižom potrošnjom kao što su televizori, tel. centrale, fiskalne kase, sijalice.

Pretvarač napona MC 200 B

Osmrtnicama ba

osmrtnice

osmrtnice

Nazad