Alfa Plam

A.D. “Alfa Plam” spada u red najvećih proizvođača grejnih aparata u zemlji i jedan je od najvećih izvoznika ovih proizvoda u zemlji, s obzirom da najveći deo svojih proizvoda plasira na inostrana tržišta.

Opširnije

Beretta

Istorija Berete počinje 1950. kad se dotadašnji proizvodni program proširuje na oblast termotehnike. Baziran na tehnologiji know-how 1969. "Beretta" kreće sa proizvodnjom stabilnih kotlova na kerozin i gas. 1973. je sledeća izuzetno bitna godina jer se rađa strateški proizvod - zidni gasni kotao.

Opširnije

Buderus

Sedište Buderusa nalazi se u Londonderiju, kod Nju Hempšira, 50 milja severno od Bostona u Masačusetsu. Pored izuzetnog edukativnog i distributivnog centra u Nju Hempširu, kompanija se može pohvaliti i širokom mrežom poslovnih partnera kako bi odgovorila na veliku tražnju za svojim proizvodima na tržištu Severne Amerike.

Opširnije

Centrometal

Osnovna misao vodilja fabrike “Centrometal” su kvalitetan proizvod, efikasno korišćenje energije, zaštita okoline i, iznad svega, zadovoljan kupac. Ova filozofija prisutna je od razvoja, proizvodnje, korišćenja i održavanja proizvoda, pa do edukacije zaposlenih i saradnika kompanije.

Opširnije

Ekopan DM

Ekopan DM je firma sa tradicijom od 15 godina koja je tokom ovog perioda izvela preko 5000 uspešnih radova. Pokazatelj kvaliteta jeste i garantni rok ponuđenih i ugrađenih artikala definisan od strane prozvođača kao i naša garancija za izvedene radove u trajanju od 5 godina.

Opširnije

Ekopan plus

”Ekopan plus” je firma koja se bavi centralnim grejanjem već više od 20 godina i nudi stručnu uslugu utemeljenu na iskustvu, širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta kao i ekipu eksperata koja sve elemente stavlja na pravo mesto uz maksimalnu uštedu prostora i sredstava.

Opširnije

ESBE

Kompanija ESBE proizvodi, razvija i prodaje cevi i aktivatore za kontrolu vodenih sistema za centralno grejanje i upotrebu kućnih bojlera.

Opširnije

Faral Spa

Faral Spa je osnovan u Kampogalijano (Modena) 1966. godine, nakon prepoznavanja potrebe za radijatorima od aluminijumske legure, u vreme kada su se radijatori izrađivali samo od livenog gvožđa ili čelika. Prednosti aluminijuma kao što su lakoća, različitost upotrebe, niska termalna inercija, brzo oslobađanje toplote i konstantna ušteda novca, bile su odmah očigledne, te je prvi aluminijumski radijator tada i napravljen.

Opširnije

Ferrero Rubinetteria

Zahvaljujući svojoj visokoj profesionalnosti, iskustvu i neprestanom istraživanju i modernizaciji, proizvodnja kompanije Ferrero Rubinetteria je najvišeg kvaliteta već 45 godina.

Opširnije

Giacomini

GIACOMINI je jedan od najvećih proizvodjača armature za grejanje u svetu. U Giacomini-ju je zaposleno preko 1000 ljudi , a firma izvozi oko 80% svoje proizvodnje u preko 100 zemalja širom sveta. U svoje 4 proizvodne fabrike od preko 130 000 m2, Giacomini preradjuje oko 100 tona mesinga dnevno.

Opširnije

Global radijatori

GLOBAL proizvodi livene aluminijumske radijatore od 1971 godine i važi za jednog od najistaknutijih proizvodjača na Italijanskom i medjunarodnom tržištu. Naša proizvodnja pruža visoki nivo kvaliteta, garancije, pouzdanosti i dugotrajnosti što nam omogućuje stalnu ekspanziju na svetskom tržištu.

Opširnije

Heimeier

Sa svojim termostatskim ventilom HEIMEIER je u svetu zauzeo lidersku poziciju K glava je najbolje prodavana termoglava u svetu. U Nemačkoj, najvećem svetskom tržištu termostatskih ventila, od svih ugrađenih termostatskih ventila poslednjih godina gotovo svake sekunde je ugrađen vetil i glava dolaze iz HEIMEIER-a.

Opširnije

Henco

1965 je bila godina kad je Louis Hendrickx odlučio da osnuje svoju kompaniju za proizvodnju peći na gas (plin). Tri godine kasnije, osnovao je Dual steel column kompaniju radijatora. Proizvodnja je naglo rasla u to vreme. Kompanija je proizvodila 44 000 komada dnevno. 1976 odlučio je da proizvodi još jednu vrstu proizvoda – Henrad radijatore: 350 tona čelika dnevno ili 70 000 godišnje je bilo potrebno kako bi ispunili zahtevi tržišta. Kompanija je tada proizvodila 2 000 000 radijatora godišnje.

Opširnije

HERZ

HERZ posluje u više od 50 zemalja, u Evropi i daleko šire, uključujući Bliski Istok, Severnu i Južnu Ameriku, Japan i Novi Zeland. Različiti tehnički zahtevi za grejne sisteme u različitim zemljama su uzeti u obzir u istraživačke i razvojne aktivnosti HERZ-a, kao uvek sve veći zahtevi u pogledu esteike i industrijskog dizajna.

Opširnije

Nuova Imas

Nuova Imas je firma koja posluje od 1960 godine i bavi se proizvodnjom čeličnih panelnih radijatora. Nuova Imas posebnu pažnju obraća na sve tehnološke novosti u domenu proizvodnje radijatora

Opširnije

BOSCH

BOSCH Grejna Tehnika, deo je najveće kompanije u Evropi za proizvodnju grejne tehnike, BOSCH Thermotechnik. U ponudi su zidni gasni kondenzacioni i konvencionalni kotlovi (11-720 kW), solarni sistemi, kotlovi na čvrsto gorivo, toplotne pumpe, regulacija i ostala oprema.

Opširnije

Manros

Manros Italija je mala porodična kompanija. Nalazi se u Piacenzi u Italiji i od 1920 proizvodi merne instrumente. Posebno instrumente za merenje pritiska, temperature, merila za testiranje, i specijalne instrumente.

Opširnije

Pro Term

Kratka istorija - neprekidni rast Posle 17 godina uspešnog poslovanja, Protherm zauzima gotovo 50% Slovačkog tržišta, i eksportuje svoje proizvode u 24 zemlje Evrope, Azije i Afrike. Kvalitetni evropski bojleri po povoljnoj ceni čak i za lokalne kupce. Širok asortiman gasnih i električnih kotlova, gasnih peći i kotlova na tečno gorivo.

Opširnije

Radijator inženjering

"Radijator inženjering" d.o.o. u poslovnom smislu je pravni naslednik zanatske radnje "Radijator" koja je osnovana 1991. godine, čija je osnovna delatnost bila montaža i održavanje centralnog grejanja čime se i danas bavimo. Prvi toplovodni kotao na čvrsto gorivo izradili smo 1985. godine.

Opširnije

TA

TA - svetski lider na tržištu ručnih balansnih ventila za toplovodno grejanje i sisteme za hlađenje TA proizvodi ventile i fiting već više od 100 godina i sada je je prepoznatljiv kao svetski lider u Hidrauličkom balansiranju. Mi smo obezbedili i učvrstili našu poziciju stalnim razvojem novih proizvoda i procesa. To se primenjuje u svakoj od nabavnih karika - od razvoja i projekta kroz proizvodnju do krajnjih Korisnika. Povratna informacija naših Korisnika je ključ uspeha.

Opširnije

Termomont

Preduzeće "Termomont" iz Šimanovaca je osnovano 1986. godine kao prvo privatno preduzeće u Sremu. Nakon više od dvadeset godina postojanja, "Termomont" je moderna fabrika kotlova, grejne tehnike i solarne opreme, a u okviru proizvodnog kompleksa u Šimanovcima nalazi se i distributivni centar, odakle se najvećim delom snabdeva tržište Srbije.

Opširnije

Termorad Group

Fabrika bojlera Termorad Group doo osnovana je 1994. u Požegi. Firma je u privatnom vlasništvu i raspolaže sa ukupno 4000 m2 poslovnog i proizvodnog prostora gde radi 70 zaposlenih. Osnovna delatnost je proizvodnja bojlera koji ukupno broje više od 250 modela, deleći se prema načinu zagrevanja, položaju, mestu ugradnje, boji i zapremini.

Opširnije

Uponor

Priča o uspehu Uponora počinje 1965 u Finskoj, sa jednom od prvih proizvodnji plastičnih cevi na svetu, koja je bila jedan od pionira na tom području. Od tada, koristili smo naše iskustvo, znanje i kvalitet proizvoda da bi postali vodeća kompanija na tržištima mnogih zemalja širom sveta. Tim od preko 3,320 zaposlenih - Proizvodnja u 11 zemalja - Prodaja u više od 100 zemalja - Uponorov neto prihod u 2009 - godini je 734 million Eura

Opširnije

Vaillant GmbH

Vaillant GmbH sa matičnim sedištem u Remscheid-u, SR Nemačka, ubraja se u pionire među vodećim preduzećima iz područja tehnike grejanja u Evropi. Vaillant je jedini proizvođač u Evropi koji nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripreme tople sanitarne vode koristeći sve energente: gas, ulje, struja, solarna energija i u budućnosti vodonik.

Opširnije

Varem

Varem s.p.a. je jedan od najvećih svetskih proizvodjača ekspanzionih posuda za vodu i grejanje, sa preko 30 godina iskustva u proizvodnji. Varem svojim proizvodima snabdeva Italiju, EUiostale države širom sveta. Varem takodje proizvodi gumene membrane, srce ekspanzione posude i gumene smese te totalno kontroliše proizvodnju glavnih komponenata posude.

Opširnije

Viega

Viega je jedna od vodećih kompanija u oblasti vodovoda i grejanja. Sa međunarodnom radnom snagom od cca. 3000 , Viega je sada jedan od vodećih svetskih dobavljača sistema za proizvode u vodovodnom sektoru . Paleta proizvoda obuhvata oko 16.000 artikala ,

Wilo

Ime Wilo širom sveta predstavlja sinonim tradicije prvoklasnog nemačkog inženjerstva. WILO SE je vodeći proizvođač pumpi i sistema pumpi za tehniku grejanja, hlađenja i klimatizacije, snabdevanja vodom i odvođenja otpadne vode.

Opširnije